Počitniške prikolice Tabbert

Ekskluzivni zastopnik za Slovenijo!

Počitniške prikolice Tabbert predstavljajo vrh ponudbe počitniških prikolic, so premium izdelek. Na osnovi 65 letnih izkušenj se vsakoletno prilagajajo novim trendom. Slovijo po vzdržljivosti, zanesljivosti, varnosti, udobju, uporabnosti - tudi pozimi. Vendar to vseeno ne pomeni, da so njihove cene visoke, kajti  za primerno ceno dobite prikolico s premišljeno zasnovo, kvalitetnimi materiali, vgrajeno najnovejšo tehnologijo in brezčasnim designom. Tudi pri vstopnih modelih dobite le najboljše, kar je konkurenčna prednost.
Vsi modeli so lahko opremljeni z varnostnim mehanizmom AL-KO Trailer Control, ki ob zanašanju prikolice z elektronskim zaviranjem koles poskrbi za umiritev vozila. Podvozje in konstrukcija omogočata večjo nosilnost prikolice že serijsko. Streha je debelejša kot je pri prikolicah običajno, samoprezračevana in prevlečena s posebno tkanino, ki zmanjšuje hrup ob padavinah. Zadnji sloj je vedno poliester. Pod v prostoru za shranjevanje plinskih jeklenk je iz trpežnega aluminija. Za vse modele ob vsakoletnem pregledu prikolice velja 10 letna garancija vodotesnosti. Vrata v prikolico imajo vgrajeno okno z zatemnitvenim rolojem, varovana pa so s sistemom trojnega zaklepanja, ob njihovem odpiranju pa se osvetli vstopna površina v integrirani stopnici. 
Notranjost prikolic Tabbert je svetla in popolnoma izkoriščena. Za udobno klimo pozimi in poleti poskrbi prost pretok zraka tudi za stropnimi omaricami, kar ponuja le TABBERT. Na voljo so različne kombinacije tkanin in usnja, vinil pod, talno gretje, kvalitetna ležišča, prostorne omare s sistemom mehkega zapiranja, inovativno pomivalno korito, varčna led osvetlitev… 

Ekskluzivno v Sloveniji prodajamo tudi originalne nadomestne dele TABBERT, poskrbimo za vgradnjo opreme in servis poškodovanih prikolic. Pri nas lahko naročite tudi originalne nadomestne dele za WILK, T@B in EIFELLAND.

Edini v Sloveniji zastopamo kultne prikolice z nizko maso T@B.

Serijska oprema vseh TABBERT prikolic v sezoni 2022/2023:
- prenovljen odbijač s polnimi MULTI-LED lučmi,
- sodobnejša grafična zunanja podoba,
- AKS stabilizacijski protinihajni priklop,
- AAA Premium Brake – samonastavljive zavore,
- podporno kolo z integriranim indikatorjem obremenitve,
- GFK Tabbert pohodna streha z lažjo, izdatnejšo izolacijo in samoprezračevanjem,
- Soft-Close sistem mehkega zapiranja predalov,
- nove pozicijske luči v LED tehnologiji,
- premium podporne noge,
- koncernske visokonosilne pnevmatike Nokian in Security,
- prenosna lekarna,
- detektor dima,
- GPS sistem sledenja,
- popolnoma nova serija PEP Pantiga,
- Rossini tudi v izvedbi Finest Edition,
- filter za pitno vodo.

Pregled novosti:

Modeli