Športni programi

Pilates

KAJ JE PILATES? Pilates je sistem fizičnega in psihičnega treninga, ki poveča telesno moč, gibljivost in koordinacijo, obenem pa sprošča, izboljšuje koncentracijo in daje občutek ugodja. Pilates je torej BODY & MIND vadba za kogarkoli in vsakogar. KDAJ IN KJE? Vadba poteka štirikrat tedensko od 12. septembra do konca maja. Termini: torek od 19:00 do 20:15, sreda od 18:00 do 19:15. Možna je tudi individualna vadba po dogovoru. Cena? Prva vadba za nove stranke brezplačno, obisk 1x tedensko 30 Eur, obisk 2x tedensko 40 Eur. Članarine ni.

Tečaji teka na smučeh

Smucanje-Rogla-stadion Organiziramo in izvajamo začetne, osnovne in nadaljevalne tečaje teka na smučeh za posameznike in podjetja. Po dogovoru so to enodnevni, večdnevni ali vikend tečaji. Tečajnikom nudimo tudi izposojo opreme. Prilagajamo se snežnim razmeram in vedno izberemo najbližjo lokacijo z najboljšimi vadbenimi pogoji. Vse zainteresirane za začetni tečaj teka na smučeh obveščamo, da sprejemamo pisne ali telefonske prijave za tečaj do zasedenosti kapacitet. Cena enodnevnega tečaja je ob prijavi najmanj 6-ih oseb 30-35 EUR. Organiziramo kombi prevoz udeležencev do kraja izvedbe tečaja (kraj je odvisen od snežnih razmer). Tečaj se izvede ob prvem možnem terminu, ki se določi po prejemu najmanj šestih prijav.

Tečaji alpskega smučanja

Organiziramo in izvajamo začetne in osnovne programe alpskega smučanja za otroke in odrasle. Ponujamo jih v obliki enodnevnih voznih tečajev. Opremo si morate zagotoviti sami, lahko pa vam svetujemo pri izbiri.

Tečaji jadranja na deski

Organiziramo in izvajamo začetne, osnovne in nadaljevalne tečaje jadranja na deski za posameznike in manjše skupine. Jadranje

Pohodništvo

Organiziramo in izvajamo izlete različnih težavnostnih stopenj po sredogorju in visokogorju.

Kolesarski izleti

Organiziramo in izvajamo kolesarske izlete najrazličnejših težavnostnih stopenj za posameznike in skupine. Nudimo prevoz koles in spremstvo z vozilom. Kolesarjenje

Organizacija športnih dni

Poskrbimo za koordinacijo celotne športne aktivnosti: po dogovoru naredimo izbor lokacij z želeno ponudbo, poiščemo najugodnejšega ponudnika prevoznih storitev, rezerviramo prevoz, uskladimo urnike odhodov in prihodov ter najavimo skupino ljudi.