Vleka prikolic

Naš izkušen voznik z izpitom za kategorijo EkB z ustreznim vozilom za vleko vseh dimenzij počitniških prikolic varno in zanesljivo pripelje vašo počitniško prikolico  na želeno lokacijo. S tem se izognete prekršku zaradi prekoračene maksimalne dovoljene mase vlečnega vozila in priklopnika (3500 kg). Opcijsko prikolico tudi postavimo na mesto in poskrbimo za postavitev predprostora. Poleg prodaje in svetovanja pri nakupu novih počitniških prikolic znamke Tabbert in T@B, svetujemo tudi pri nakupu rabljenih prikolic, poskrbimo za strokoven pregled prikolic pred nakupom, organiziramo popravilo poškodovanih prikolic, ipd.

Ponujamo zimovanje prikolic, v zaprtem zidanem prostoru ali na ograjenem travniku.

Prikolice s čolni varno in zanesljivo pripeljemo na želeno lokacijo ter na željo poskrbimo tudi za spust plovila v vodo. Enako velja za odvoz plovil. Možen je tudi prevoz plovila na dogovorjeno začetno mesto ter dvig na drugi lokaciji.

Tovorne prikolice varno in zanesljivo prepeljemo kamorkoli. Na dogovorjeno lokacijo lahko prepeljemo vašo prikolico, nudimo pa tudi prevoze z našo prikolico za prevoz vozil.